Tag Archives: lirik lagu banyuwangi

VIEW ALL

Lirik Lagu Banyuwangi “SUMEBYAR” By Monata dan Rena KDI

SUMEBYAR Sing tau-tau o Ati isun bingung ketigi Sakat rika tinggal Urip isun rasane kaya nggantung Pikiran sering ngalamun Sampek awak dadi kaya…
Continue reading
Hubungi Kami Sekarang Juga