Lirik Lagu Banyuwangi “SUMEBYAR” By Monata dan Rena KDI

SUMEBYAR

Sing tau-tau o
Ati isun bingung ketigi
Sakat rika tinggal
Urip isun rasane kaya nggantung
Pikiran sering ngalamun
Sampek awak dadi kaya wong linglung

Kabar wus sumebyar rika lan isun arep jejodoan
Emboh keneng setan paran
Rika ninggal isun tanpa jalaran

Mula titip salam nang angin lan derese udan
Warahen isun ngenteni
Tekan rika eman
Emboh sampek kapan
Isun emoh nanggung wirang sun enteni nang jejabaning lawang.

 

Yang mau lihat video nya, bisa di lihat dibawah ini :

Mungkin anda datang mencari info tentang :